Υπηρεσίες

Στην προσπάθειά μας για την δημιουργία μιας νέας διάστασης στον τομέα της μεταφοράς και μετακίνησης, με απόλυτα επαγγελματικό και ποιοτικό χαρακτήρα, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τις προσφερόμενες υπηρεσίες του Ταξι Χιος.

Η ομάδα μας αποτελείται από καινούργια αυτοκίνητα ταξί που παρέχουν σε συνάρτηση με τον απόλυτα ποιοτικό και επαγγελματικό χαρακτήρα των οδηγών τους, ασφάλεια, πολυτέλεια, άνεση και ποιότητα μετακίνησης.

 

Το έργο του Χιος Ταξι αφορά τις εξής υπηρεσίες:

  • Μετακίνηση από και προς Αεροδρόμιο και από όλα τα Λιμάνια του Νησιού.
  • Προσφέρουμε μία μοναδική εμπειρία ξενάγησης στο νησί, τουριστικές περιηγήσεις στα πιο όμορφα και γνωστά μέρη της Χίου σε προσιτές τιμές.
  • Εξυπηρέτηση μόνιμων διαδρομών σε καθημερινή, εβδομαδιαία ή μηνιαία βάση.
  • Μεταφορά ασυνόδευτων δεμάτων με απόλυτη ασφάλεια και παράδοση αυτών σε άμεσο χρονικό διάστημα.
  • Μεταφορά παιδιών με απόλυτη εγγύηση, πάνω στα παιδικά καθίσματα που διαθέτουν τα αυτοκίνητά μας, στον προορισμό που εσείς θα μας υποδείξετε.
  • Πολύωρη μεταφορά των στελεχών της επιχείρησης σε επαγγελματικά ραντεβού, φαγητό, διασκέδαση.
  • Κάλυψη μεταφοράς προσώπων κατά την εξέλιξη επαγγελματικών συνεδρίων καθώς και κατά την πραγματοποίηση γάμων ή άλλων κοινωνικών εκδηλώσεων.
  • Ο στόλος του Ταξι Χιος Ομηρος αποτελείται από καινούργια αυτοκίνητα και στελεχώνεται από συνεργάτες που έχουν επιλεγεί με αυστηρά κριτήρια ώστε να μπορούν να προσφέρουν στους πελάτες μας ασφάλεια, άνεση, συνέπεια και διακριτικότητα.
  • Οι υπηρεσίες του Ταξί Χίος Όμηρος παρέχονται 24 ώρες το εικοσιτετράωρο.

 

Υπηρεσιες Ταξι Χιος

Η εκτέλεση και το όλο φάσμα των υπηρεσιών των διαδρομών μας πραγματοποιείται με ειδικό και απόλυτα επαγγελματικό τρόπο που θα καταλάβετε και θα απολαύσετε μόνο αν ταξιδέψετε μαζί μας.

Θα χαρούμε να σας υποδεχτούμε στο όμορφο νησί μας και να σας προσφέρουμε μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία σε όλα τα φημισμένα και όχι μόνο, αξιοθέατα της Χίου.

Ταξι Χιος Παραλαβη

TOP

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Μάθετε περισσότερα      Συμφωνώ

×

×

Με το Ταξί Χίος φτάνετε στον προορισμό σας γρήγορα και χωρίς ταλαιπωρία.

Ταξί Χίος Ομηρος για όσους η άνεση και η πολυτέλεια είναι βασικοί παράγοντες για την επιλογή του τρόπου μετακίνησής τους.

Με το Χίος Ταξί Όμηρος ξενόγλωσσοι οδηγοί σε συνδυασμό με πληθώρα επιλογών αποτελούν μια ιδανική και χωρίς άγχος περιήγηση στο Νησί.

Απολαμβάνοντας την άνεση του Ταξί Χίος Όμηρος πολυτελών οχημάτων της εταιρείας μας.

Στο Ταξί Χίος προσφέρεται συνδυασμού μεταφορικών υπηρεσιών αποκλειστικά από την εταιρεία μας.

Με το Ταξί Χίος η οργάνωση ομαδικών μετακινήσεων σε πολλούς προορισμούς είναι η ειδικότητά μας.

Η εμπειρία του Ταξι Χιος αποτελεί εγγύηση για την ομαλή - ασφαλή και ποιοτική μετακίνηση των πελατών μας.

Με σεβασμό στον άνθρωπο το Ταξι Χιος με τις άρτιες υπηρεσίες αναλαμβάνουμε να μεταφέρουμε τα άτομα σε οποιονδήποτε προορισμό, είτε μόνα τους είτε με τη παρουσία συνοδού.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Ταξι Χιος και κατόπιν ραντεβού να μετακινηθείτε εσείς ή κάποιο άτομο που γνωρίζετε, με άνεση και ασφάλεια στον προορισμό της επιλογής σας.

Το κέντρο του Ταξι Χιος λαμβάνει το sms και σας στέλνει το πλησιέστερο διαθέσιμο ταξί.

Το Ταξι Χιος αναλαμβάνει τη μετακίνηση ανήλικων ασυνόδευτων παιδιών από και προς τις δραστηριότητες τους.

×
×