Εκδρομές Περιηγήσεις

Η Χίος είναι ένα νησί που μας εκπλήσσει ευχάριστα σε κάθε στροφή. Η γη της Χίου, με τη γονιμότητα της, τον ατομικό της χαρακτήρα, καθώς και της μεγάλες μορφολογικές διαφορές ανάμεσα στις κεντρικές, βόρειες και νότιες πλευρές του νησιού επέτρεψε στους κατοίκους της να δημιουργούν διαφορετικές συνθήκες διαβίωσης ακόμα και από χωριό σε χωριό.

Ως εκ τούτου, ανάλογα με τη μορφολογία του εδάφους, το κλίμα και την απόσταση από τη θάλασσα, κάθε χωριό έχει διαφορετικές καλλιέργειες, διαφορετικές κατοικίες, διαφορετική αρχιτεκτονική, διαφορετική διάλεκτο, ακόμα και διαφορετικούς χορούς και έθιμα, ακόμα και αν αυτά βρίσκονται σε μικρή απόσταση το ένα από τον άλλο.

Όταν ταξιδεύετε πάνω στη Χίο δεν αμφιβάλλουμε ότι θα παρασυρθεί τε από την τοπική γοητεία του λαού της, τα πολύτιμα έργα τέχνης της και την αρχαία κληρονομιά της, γι 'αυτό δεν είναι δυνατόν να περιγραφεί συνοπτικά το νησί. Ένα πράγμα είναι σίγουρο, δεν έχει σημασία πόσες ημέρες θα περάσετε στο νησί, δεν υπάρχει κανένας τρόπος που θα βαρεθείτε.

Εξερευνήστε την Χίο με ταξί και επισκεφθείτε όλα τα αξιοθέατα του Νησιού

pyrgi_tour

  • Αναλαμβάνουμε την περιήγησή σας στην Χίο και την ξενάγηση στα αξιοθέατα του Νησιού με ή χωρίς επαγγελματία ξεναγό.
  • Μπορείτε να προσαρμόσετε τον σχεδιασμό της διαδρομής περιήγησης ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.
  • Οι προορισμοί που προτείνουμε είναι οι πιο δημοφιλείς, με προγράμματα επισκέψεων μισής ή ολόκληρης μέρας, ακόμη και πολυήμερων ξεναγήσεων έτσι ώστε να δείτε το δυνατόν περισσότερα μέρη ενδιαφέροντος χωρίς να κουραστείτε.
  • Οι ολιγόωρες αυτές περιηγήσεις σχεδιάστηκαν έτσι ώστε να απολαύσετε την φυσική ομορφιά της Χίου, να γνωρίσετε ένα μέρος από την ιστορία και την κουλτούρα του τόπου μας και να γευτείτε την φημισμένη Χιώτικη κουζίνα.

Ενδιαφέρεστε να ζήσετε την εμπειρία της βραδινής Χιακής διασκέδασης;

  • Η Χίος, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, γιορτάζει από άκρη σε άκρη.
  • Κάθε περιοχή της βρίσκει κάποια αφορμή να γλεντήσει είτε μία θρησκευτική γιορτή ή την αναβίωση κάποιου εθίμου ή παράδοσης.
  • Όποιος και αν είναι ο λόγος, ντόπιοι και επισκέπτες μαζεύονται στις πλατείες των χωριών και το γλέντι ξεκινά.
  • Άφθονο ούζο, κρασί και μεζέδες, τραγούδια και μουσική από τις τοπικές ορχήστρες και χορός ως τα ξημερώματα είναι τα χαρακτηριστικά ενός πανηγυριού.

Ενδεικτικές εκδρομές

ΠΥΡΓΙ ΜΕΣΤΑ ΝΕΑ-ΜΟΝΗ ΑΝΑΒΑΤΟΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΡΟΥΚΕΤΟΠΟΛΕΜΟΣ

Δείπνο, κλαμπ η κάποιο πανηγύρι για χορό;
Εμείς σας παρέχουμε έναν οδηγό με άριστες γνώσεις του Νησιού για να σας εξυπηρετήσει από την αρχή έως το τέλος μιας αξιομνημόνευτης βραδιάς.
Σας ευχόμαστε ένα ευχάριστο και αξέχαστο ταξίδι

 

TOP

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Μάθετε περισσότερα      Συμφωνώ

×

×
×