ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΜEΣΩ ΤΟΥ ΧΙΟΣ ΤΑΞΙ "ΟΜΗΡΟΣ";

Υπάρχουν πολλοί λόγοι!!

  • Το Ταξί είναι ένα ιδανικό μέσο υπαίθριας διαφήμισης, αφού συνδυάζει αποτελεσματικότητα, μηδενικό clutter, αξιοπιστία και νομιμότητα.
  • Στόχος μας είναι να ταξιδέψει το μήνυμα σας με προορισμό την κορυφή – επιτυχία και αποστολή μας είναι να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ

Κάθε ταξί είναι στο δρόμο κατά μέσο όρο 12 ώρες την ημέρα.

ΣΤΟΧΕΥΣΗΣΤΟΧΕΥΣΗ

Κινείται ελεύθερα παντού καλύπτοντας πλήρως την στοχευόμενη περιοχή.

ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΕΡΗΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΕΡΗ

Πλέον ο διαφημιζόμενος μπορεί να διαμορφώσει το budget όπως επιθυμεί.

ΕΜΒΕΛΕΙΑΕΜΒΕΛΕΙΑ

Τα Ταξί βρίσκονται πάντα μπροστά σε δυνητικούς πελάτες του διαφημιζομένου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΑ ΤΑΞΙ ΟΜΗΡΟΣ ΔΩΡΕΑΝ !!

Εάν η επιχείρηση σας ασχολείται με τον τουρισμό (Γραφεία Τουρισμού, Ξενοδοχεία, Ενοικιαζόμενα δωμάτια) ή με την εστίαση (Καφέ, Κέντρα Διασκεδάσεως, Εστιατόρια, Ταβέρνες), και χρησιμοποιείτε το Taxi OMIROS για της μετακινήσεις των πελατών σας η του προσωπικού σας, μπορείτε να διαφημιστείτε δωρεάν μέσω της ιστοσελίδα μας chios-taxi.com, όπως επίσης εάν το επιθυμείτε και επάνω στα Αυτοκίνητα-Ταξί που συνεργάζονται μαζί μας.

 

Λόγω της αξιοπιστίας και της ποιότητας που παρέχουμε, είναι τιμή μας που μας έχουν εμπιστευτεί μεγάλες εταιρείες – όμιλοι.

Ενδεικτικά σας παρουσιάζουμε κάποιες από αυτές.

ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ

Δείτε και επιλέξτε τον κατάλληλο τρόπο προβολής σας σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Τέσσερις Πόρτες

  • Οι δύο πλευρές κάθε οχήματος ταξί (4 θύρες) καλύπτονται πλήρως από το διαφημιστικό μήνυμα, σε διάσταση περίπου 2 x 0,70 μ. ανά πλευρά.

Πίσω Παράθυρο

  • Το πίσω παράθυρο του οχήματος ταξί, καλύπτεται εξολοκλήρου από το διαφημιστικό μήνυμα με αυτοκόλλητο διάτρητο βινύλιο.

Προσαρμοσμένες

  • Κάθε διαφημιζόμενος μπορεί να προσαρμόσει τον τρόπο προβολής και την καμπάνια του και να επωφεληθεί από τα πλεονεκτήματα κάθε θέσης.

 

 

Toyota-Prius-cab_ads

 

Τι λένε οι εταιρείες που διαφημίζονται μαζί μας

Έχουμε χρησιμοποιήσει πολλές διαφορετικές μορφές διαφήμισης, ορισμένες με μεγαλύτερη επιτυχία από ότι άλλες, αλλά η δική σας πραγματικά κάνει ό, τι είπατε ότι θα κάνει ... Σας ευχαριστούμε για τη σταθερή ροή των πελατών. Θα χαρούμε να ανανεώσουμε το συμβόλαιό μας.

RONY SIEGEL - Assistant Manager
TOP

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Μάθετε περισσότερα      Συμφωνώ

×

×
×